Unelmoi isosti

lisa2
lisa2

Mietin tässä tänään lyhennettä TGIF, Thank God It's Friday. Kirjainyhdistelmä vilisee hashtagina Instagramissa ja Facebookissa harva se viikko.

Mutta eikö olisikin ihanaa rakastaa työtään niin paljon, että netissä vilisisivät sen sijaan kirjaimet TGIM. Jes, taas on maanantai!

Hyvinvointi on kokonaisvaltainen juttu. Ei paljon auta, vaikka söisi kuinka terveellisesti ja treenaisi hulluna, jos 70 prosenttia viikosta on paska olla. Tai jos ei paska, niin ainakin niin loputtoman nuutunut, että kun se perjantai vihdoin koittaa, kukaan ei edes jaksa juhlistaa sitä. Sen sijaan kieltäydytään kavereiden kutsusta lähteä lasilliselle ja käperrytään kotisohvalle katsomaan The Voice of Finlandia "kun oli niiiiiin rankka työviikko". (Jep, sieltä mut löytää joka perjantai puhelin kourassa katsomassa niitä muiden hashtagattyja skumppalasikuvia.) Eikä työssä välttämättä ole mitään vikaa, mutta se kiire... Koska meille tuli näin kiire?

Kaverini kertoi eilen ystävistään, jotka omistavat Yhdysvalloissa jäätelöauton. Heidän työnsä on ajella ympäri maata ja myydä ihmisille tötteröitä. Veikkaan, että heillä on joka päivä perjantai.

Muista siis unelmoida isosti. Silloin eräänä päivänä viikonpäivätkin saattavat menettää merkityksensä. Siihen saakka: TGIF!

Ps. Emme me tosin ihan toivottomia ole. Itse ymmärsin vasta viime kuussa, mitä lyhenne tarkoittaa. Siihen saakka se toi minulle vain mieleen Sinkkuelämän jakson, jossa Samantha huijasi itselleen Hermès'n Birkin Bagin Lucy Liun avulla, joka kertoi työskennelleensä nuorena tyttönä tarjoilijana TGI Fridaysissa.