Vuohenjuustoleipä

tomaattileipä-kopio-1

Veikkaan, että en ole matkani aikana pystynyt vastustamaan muutamaa hyvää pizzaa tai pasta-annosta. Niiden kunniaksi ja innoittamana tein ennen matkaa jumalaisia gluteenittomia uunileipäsiä, joiden päälle tulee mehukkaita uunissa paistettuja kirsikkatomaatteja. Vuohenjuuston kanssa kombo oli täydellinen.

Voisin syödä tällaista iltapalaa päivittäin. Mutta yksi hetki löytyi heti, jolloin en näitä suosittele. Ajattelin rentoutua True Bloodin, leipien ja punkkulasillisen äärellä. Virhe. Ei sitä veriliejua pysty katsomaan syödessä. Noh eipähän tule mässäiltyä tuntitolkulla, niin kauan sarjamaratonini nimittäin kesti.


Leikkaa gluteenittomasta ranskanleivästä viipaleita. Laita niiden päälle vuohenjuustoa, chiliä ja kevätsipulia varsineen. Paista 10 min 225 asteisessa uunissa. Paista samalla pellillä myös kirsikkatomaatteja joko yksinään tai vartaissa. Suikaloi valmiiden leipien päälle aurinkokuivattua tomaattia ja lisää myös kirsikkatomaatit leipien päälle.