{Inspiroivat kodit}: Aino-Sofian kodikas keittiö

hylly-1024x805.jpg

Aino-Sofian perheellä on maailman inspiroivin koti. Keittiö on asunnon sydän, jossa vallitsee kaunis valo ja sen myötä lämpö ja kodikkuus. Kaappikellon tikitys muistuttaa minua omasta mummulasta ja papan kanssa tehdyistä kalaretkistä. Sen jälkeen syötiin mummun voipuuroa. Keitiössä on kaunis laatoitus ja seinällä simppeli puuhylly. Tajusin viimeksi Aino-Sofialla vieraillessani, että se muistuttaa aika paljon hyllyä, jonka tilasin Grandpa-kaupasta Ruotsista. Ostin samaisesta kaupasta myös messinkisen kastelukannun, jonka pinnan toivoisin hieman kulahtavan ajan myötä. Sellaiseksi sopivasti sammuneeksi. Aino-Sofian kotona hyllylle on päässyt muun muassa tuo ihana kukkakimppu, jonka hänen poikansa on saanut syntymäpäivälahjaksi. Etenkin vaaleanpunaiset karvapallerokukat ovat kuivuneet viehkosti.

Asunnossa on muutenkin hyvä fiilis. Valkoiset lautalattiat luovat kivan ympäristön vanhoille vitagelöydöille, joita on meilläkin. Ehkä siksi koti inspiroi niin kovasti.

Mieheni pesi muuten tänä aamuna koneellisen tiskejä. Onkohan mitään ihanampaa, kuin koneesta tuleva tuoksu, kun sen avaa ensimmäisen kerran pesun jälkeen. (No on varmaan, mutta hear me out.) Höyryävä pesuaineen katku, joka ei ole ehkä se luonnollisin ja suloisin, mutta viestii siitä, että itse sai sillä aikaa vain katsoa laiskotellen Girlsin uusinta jaksoa.

:: Kollaasin kuvat lainattu Grandpa.se ::