Remonttikatsaus

smeg

Huh. Alan olla remontissa voiton puolella. Sanon tämän yksikön ensimmäisessä persoonassa, sillä remontti on ollut pari päivää lähinnä yhden naisen show. Minä kun olen voinut järjestellä työni remontille suotuisasti. Tänään ruuvailin keittiöön uusia kaapinovia. Emme vaihtaneet koko keittiötä, vaan tilasimme laatikostoihin vain uudet etusarjat ja kaappeihin ovet. Siinä säästi pitkän pennin. Toimivat rungot ja laatikot olisi muutenkin hölmöä heittää menemään. Mutta täytyy sanoa, että kaikki varoitukset, joita olin kuullut Itäkeskuksen Kvikistä osuivat valitettavasti näemmä oikeaan. Osia on puuttunut ja yksi ovi oli väärä. Lopulta kuulin, että koko paikka on suljettu toistaiseksi omistajavaihdoksen vuoksi. Onneksi olen sentään saanut ystävällistä palvelua, mutta hieman säätöä tässä on kyllä ollut. Nyt olen onnellinen, että vaatekaapit tulevat Nixiltä, joka on toiminut (tähän saakka) kaikin puolin moitteettomasti. Katsotaan kuinka käy, kaapit saapuvat nimittäin vasta huhtikuun puolella.

Asuntokauppaan ei kuulunut jääkaappia. Olen vuosikausia haaveillut Smegistä. Se tuntui kivemmalta ratkaisulta kuin integroitu jääkaappi. Jotenkin keittiöön tulee enemmän särmää. Tiskikone sen sijaan saa mieluusti olla kaapissa piilossa. Saas nähdä, miten astiat sovitetaan jatkossa koneeseen, se kun on kapeampi malli kuin meidän nykyinen.

Olen muuten taipunut juomaan remontin aikana pari cappuccinoa. Osa saattoi sen jo huomata Instan puolella, josta lainasin nämä kuvat. Take away -muki oli niin kauniisti sävy sävyyn keittiön uuden seinämaalin kanssa, että sanoisin kahvin olleen paikallaan. Oli pakko juoda kupponen, sen verran hirveä päänsärky ja väsymys eräänä aamuna oli.

Uudessa keittiössä on muuten kaasuliesi. En malta odottaa, että pääsisin vaihteeksi kokkaamaan teille jotain. Mutta kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä. Sitä vaaditaan vielä hetki sinulta ja minulta. Pam pam, skriig skriig, tum tum. Kohta on valmista.