Kevään top 10 + 1

hurraw
hurraw
philosophy
philosophy

Pressipäivät ovat takana. Okei, en käynyt yksissäkään, mutta sain jälkijunassa testiin vähän uutuustuotteita. Ne innoittivat minut tekemään pienen kuvasarjan. Tässä suosikkini kevään uutuuksista.

: M A K E A T :

Seed and Beanin suklaalevyt ovat ihania. Pidän etenkin merisuolatusta tummasta suklaasta, mutta tämän valkoisen kääre oli hurmaava. Okei niiden kaikkien kääreet ovat.

Roo'barin raakapatukankin ostin alunperin pakkauksen vuoksi. Nätti paketti vaikuttaa näemmä ostopäätökseeni melkoisesti.

Pulsinin minttusuklaan makuinen proteiinipatukka on vegaaninen, eikä sisällä maitotuotteita, soijaa tai gluteenia.

: T E E A I K A :

Hurraw'n huulirasvoja saa teen tuoksuisina! Earl grey on yksi ikisuosikkini, joten mieluusti sivelen myös huulilleni bergamottiöljyä. Vihreä tee sopii terveysfriikille. (*)

Clearspringin matcha on pakattu tyylikkääseen purkkiin. Viimeksi ostin matchaa pussissa, joka tippui kaapista tiskipöydälle. Vihreää jauhetta löytyi viikon ajan joka nurkasta – myös kahvinkeittimestä. Noh, matcha-latte onkin tosi hyvää, heh. (*)

: T O I V O A    P U R N U K O I S T A :

Less is more. Tarvitseeko muuta edes sanoa? Tämän parempaa hiustenhoitosarjaa saa luonnonkosmetiikkapuolelta hakea. Angelroot Volume Spray ei ole tässä reuhkassa tarpeen, mutta esimerkiksi hoitoaineet ovat yllättäneet positiivisesti. (*)

Philosophyn Hope in a jar on mahtavimman niminen kosteusvoide ikinä. Uudistuneen version nimi on, yllätys yllätys, Renewed Hope in a jar. (*)

Apothecaryn Little Energizer on ihana tuoksu.

Mádaran Micellar Water on laiskan putsaajan pelastus. Vesi poistaa meikin parilla pyyhkäisyllä. Se onnistunee väsyneenä vaikka sängyssä. Säilytä siis yöpöydällä pumpulin parina. (*)

(* merkityt tuotteet on saatu.)