Kolmekymppisen uusia vanhoja tuulia

asetelma
asetelma

Täytin viime keskiviikkona 30. Muistin juuri, että minun oli tarkoitus valmistaa juhliin brie-mansikkaleipäsiä. Sen sijaan tein neljä litraa Bloody Marya. Se on muuten pirun hyvä juoma krapulassa. Vaikken yleensä halua juoda tasoittavia, myönnettäköön, että tuo tomaattijuoma hoiti tehtävänsä äärimmäisen kelvosti aamupalana. Kyllä Mad Menissä tiedettiin! Hyvä siis, että vähän ylimitoitin tarvittavan määrän, riitti aamuksikin. Mielestäni minulla ei ole ollut kolmenkympinkriisiä, mutta olen kyllä hieman kipuillut kesällä näitä blogijuttuja. Tuntui siltä, että olen hirveän kaukana siitä, mistä lähdin. Blogin ulkoasu alkoi tuntua kovin vaaleanpunaiselta ja hempeältä. Kuvaaminen työläältä, kun oli jo nälkä. Ärsyynnyin myös tavallista enemmän hampurilaisketjun mainoksista. Minä en vain halunnut nähdä kaksi yhden hinnalla -tarjouksia vehnäsämpylöistä blogissani, jonka kantava teema on ollut alusta asti gluteenittomuus.

Kerran täällä oli kauhuleffan mainos, jossa nukke itki verta. Nuken pää oli niin iso, että sivua joutui skrollaamaan, jotta blogin nimi edes tuli esiin. Joku teistä lukijoista kertoi pelästyneensä banneria. Sen jälkeen en saanut ajatusta päästäni, että ehkä mainokset eivät ole minua varten.

Nyt niitä ei enää ole. En tiedä häiritsivätkö ne ketään muuta, mutta oma oloni on blogin suhteen kevyempi kuin aikoihin. Ajattelin ottaa rennosti ja postailla, kun ehdin.

kirsikat
kirsikat
mäyräkoira
mäyräkoira
homejuusto
homejuusto

Nämä kuvat ovat alkukesältä EevanStellan ja Mikon Nikon-kuvauskurssilta. Söin siellä uskomattoman maukkaita kirsikkahillovoileipiä. Sandron gluteeniton leipä on kyllä kimpale kultaa, eikä vain siksi, että se on upean värinen. Ehkä ensi juhlissa sitten niitä mansikkaleipien lisäksi. Bloody Maryyn tulee muuten Worchester-kastiketta, joka sisältää ohraa. En tiennyt. Muutama tippa ei minua tapa, mutta keliaakikkoystäväni muistutti asiasta juotuaan lasillisen. Voi rähmä. Otin opikseni, ottakaa tekin!