2.0

roomage-laaja (1)
roomage-laaja (1)

Päätin viime vuoden lopulla, että minun on aika luopua tästä blogista. Lähinnä siksi, että se oli minusta vuosien saatossa lähtenyt ihan väärille raiteille. Kummallisia juttuja. Liian persikkainen ulkoasu. Opettelin koodaamaan, perustin uuden ISSUE N°2 -sivuston ja päätin jättää vanhan taakseni.

Saitti jotenkin kaatui, eikä etusivulle enää päässyt. Silti jopa tuhannet ihmiset päätyivät edelleen tänne. Ehkä vanhaan reseptiin Googlen kautta, ehkä etsimään jotain, mistä olivat pitäneet. Ainakin minä päädyin etsimään juuri sitä. Luin aivan ensimmäisiä postauksiani, kun bloggaaminen ei tosiaankaan ollut työ. Kun se ei ollut tuonut vielä minulle kirjadiiliä, ylimääräisiä kiloja (niistä myöhemmin) ja stressiä.

Kirjoitin joskus aika kepeästi, huomasin. Maan alle oli yksi lempipostauksistani ja muistelin, että vanha kunnon perinteinen blogipohja oli kutkuttavan simppeli.

Ajattelin yrittää uudelleen vanhoilla säännöillä. Vaihdoin ulkoasun ensimmäisen kaltaiseksi. Jospa päiväkirjamaisempi ote purisi jälleen. Ehkä päivitän tänne luonnonkosmetiikkasuosikkeja, satunnaisia reseptejä, matkavinkkejä ja kuulumisia. Ehkä en.

Mutta on hyvinkin mahdollista, että asiat tästä sen kuin paranevat.

Ps. Tule vilkaisemaan myös uutta journalistisempaa saittiani, joka päivittyy noin kerran kuussa.