Sweet as sugar

paarynakakku-web
paarynakakku-web

Enpä tuonut lämpöä mukanani Nizzasta, vaan huomiseksi on kuulemani mukaan luvattu LUMISADETTA. Järkyttävää. Kun tottuu tepastelemaan nahkatakissa ja mekossa, ei paluuta enää ole. Tuntuu suorastaan hirveältä ajatukselta kaivaa parka takaisin käyttöön huomenna. Etenkin, kun tilasin juuri löytämästäni verkkokaupasta ihanan keväiset kengät cropattujen vaaleiden farkkujeni pariksi. Nettikauppa oli mielestäni aivan ehdoton löytö, sillä olen metsästänyt kohtuuhintaisia, 60's tai 70's viballa varustettuja, matalakorkoisia nahkakenkiä jo kaksi kuukautta.

Teen muutamille asiakkaille reseptiikkaa ja yksi niistä on eettisiin ja ekologisiin brändeihin keskittynyt pr-toimisto Sugar Helsinki. Käy tsekkaamassa heidän sivuiltaan tämän gluteenittoman ja maidottoman päärynäkakun ohje, jota ajattelin valmistaa lahiaikoina kakkubrunssille! Voin hyväksyä lumisateen, jos päivän voi aloittaa kakulla. Juuri ja juuri.