Kaura fraiche pannarit

sugar-hki-pannarit (1)
sugar-hki-pannarit (1)

Tein jälleen Sugar Helsingille reseptin ja tällä kertaa kokeilin käyttää kaura fraichea pannukakkujen pohjana. En ole eläissäni onnistunut tekemään näin kuohkeita mutta rapeita pannareita. Aivan taivaallisia. Upotin ne vaahterariirappiin, muutaman maistoin kuvan mukaisesti tomusokerilla. Olen alkanut luistaa tosi paljon vanhoista tavoistani: en enää juurikaan stressaile sokerista. Syön herkkuja sen verran vähän, että ihan mieluusti välillä maistelen niitä vailla morkkista. Reseptin näihin kaunokaisiin löydät täältä.

Luin muuten eilen huvikseni blogini ensimmäisiä postauksia. Muistan sen keveyden ja ilon, mikä blogin pitämisestä silloin tuli. Siitä on jo yli kolme vuotta, aika rientää. Tuli ikävä Istanbulin katuja, lautassa tarjoiltua teetä ja granaattiomenamehua.

Pitänee kirjoittaa huhtikuisesta Nizzan matkasta tänne muutama rivi muistoksi.