Juice Beauty ja meikkivoiderakkaus

juiceb-5-web.jpg

Yhteistyössä Naturelle.fi

 

Armollisin kauneusneuvo, jonka olen ikinä saanut, tuli kuin tilauksesta joitain viikkoja sitten. Luonnonkosmetiikkaa myyvän Naturellen myyjä kertoi, ettei ranskatar koskaan yritä peittää liian perusteellisesti tummia silmänalusiaan.

"Se on luonnon omaa luomiväriä."

Koska rakastan ranskattarien huoletonta tapaa olla hyvinkin chic, otin neuvosta vaarin. Päätin lakata stressaamasta alati tummenevasta katseestani. Äitiys ja valvominen ehkä langettavat kasvoilleni uusia varjoja, mutta samalla ne tuovat onnen hehkua. Mitä sitä kumpaakaan liikaa peittelemään. Olen silti vakaasti sitä mieltä, että jokainen ansaitsee hyvän meikkivoiteen. Sisäisen hehkun avuksi on hyvä ottaa pari pisaraa valoa purkista. Liian paksu meikki ei kuitenkaan kaunista. Onkin aika haaste löytää tasapainoinen meikkipohja. Ei liian ohut, ei liian peittävä.

juiceb-web.jpg

 

Kun kerroin ystävälleni Sofialle, että uusin meikkivoiderakkauteni on Gwyneth Paltrow'n käsialaa, hän hihkaisi chatissa: "Gwyneth on toteemieläimeni!" 

Kieltämättä kaikki, mihin Gwyneth koskee, tuntuu muuttuvan kullaksi tai ainakin todella hyväksi vihermehuksi. Hänellä on kuvissa juuri sellainen iho, jonka soisi saavan itsekin. 

Juice Beaty on kalifornialainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuorein aluevaltaus meikit ovat. Aiemmin olen käyttänyt merkin kuorintaa. Tuotteet olivat jo hyviä, mutta meikkeihin on saatu lisää luksusta, kiitos meikkisarjan luovan johtajan: Gwynethin. Hänen astuttua remmiin merkin muutkin purnukat ovat saaneet astetta tyylikkäämmän ulkomuodon. Sattumaako? Tuskin.

Juice Beauty aloitti yhteistyön Gwynethin yrityksen goopin kanssa ja lanseerasi meikkisarjan vuosi sitten. Suomeen meikit saatiin syksyllä. Ne ovat vegaanisia, eikä niitä ole tietenkään testattu eläimillä. Ne sisältävät kosteuttavia kylmäpuristettuja kasviöljyjä ja kaikissa sarjan tuotteissa on anti-age-ominaisuuksia, mikä on mielestäni kiva lisä. Sanoo tyyppi, joka ei vieläkään käytä silmänympärysvoidetta. Puhdasta laiskuutta. Toivotaan siis, että saan edes hitusen hoitavia ominaisuuksia peiteaineestani!

Lisäksi tuotteissa on merkin nimen mukaisesti "botanical juices", kasvimehuja, mikä kuulostaa ihanalta! Mielestäni on myös hyvällä tavalla huvittavaa, että merkki listaa saavutukseksi sen, että sävyjen nimet ovat kuratoituja ja sisältävät viittauksia Gwynethin lähipiiriin.

Huulipunat olivat eka suosikkini, mutta pyysin pari viikkoa sitten testerin myös meikkivoiteesta. Sain niin monta "sähän näytät tosi freesiltä" -kehua, että päätin sen kuuluvan ehdottomasti jatkossa vakiomeikkeihini. Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation näytti kieltämättä kasvoillani pirun hyvältä.

Vaikkakin häkellyin tämän seuraavan kuvan nähtyäni siitäkin, kuinka hyvältä oikeastaan näytinkään nudena – ilman meikkipohjaa. Tummat varjot toivat lookiini kiinnostavia kerroksia - ainakin valokuvassa. Mutta kyllä kaunis meikkivoide pelastaa etenkin tällaisena päivänä, kun imettäessä suositeltu kahviannos on nautittu jo ennen puolta päivää. Ranskalaistenkin on pakko olla samaa mieltä. Kalifornialaisista puhumattakaan.

Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation on koostumukseltaan hyvinkin paljon synteettisen meikkivoiteen tuntuinen. Mielestäni se on kohteliaisuus. Meikkivoide toimii sellaisenaankin, mutta pidän sen alle tarkoitetusta, kevyttä hohtoa antavasta pohjustusvoiteesta. Phyto-Pigments Illuminating Primerissa helmiäistä ei ole liikaa, joten se sopii koko kasvoille. En ole koskaan oikein ymmärtänyt primerin päälle, koska minulla ei ole ollut isoja ihohuokosia, joita olisin halunnut esimerkiksi tasoittaa silikonisella "blur"-efektillä. Mutta valosta ja hehkusta minä pidän.

Meikkivoidetta valitessani hehku onkin kaikista tärkein ominaisuus, sitten tulee pysyvyys. Harvoin löytää molempia samasta paketista. Phyto-Pigments pysyy kuitenkin hyvin. Levitettäessä se tuntuu aavistuksen nahkealta ja tarraa omaan ihooni kunnolla kiinni. Se suositellaan levitettäväksi siveltimellä, mutta minä levitän meikkivoiteet aina sormin. 

Jos kaipaa lisää valoa silmien alle, on sarjan peiteaine ykkönen. Sitä täytyy vain muistaa työstää kädellä ennen levitystä, muuten se tuntuu kuivan rakeiselta. Ei kannata valita liian vaaleaa sävyä, sillä voide heijastaa valoa voimakkaasti. Sävyt mätsäävät suoraan meikkivoiteen kanssa eli on vaikea mennä vikaan, jos valitset meikkivoiteen huolella. Kellertävälle iholleni on välillä vaikea löytää hyvää väriä. Plussaa siis kauniista ja monipuolisesta sävyvalikoimasta (joskin hyvin tummat sävyt puuttuvat ainakin Suomesta). Itse käytän sävyä 08 Cream. (Vertailuksi edellisestä suosikistani Gressasta minulle sopii kesällä 3.0 ja talvella 1.5.)

Koska on kiva panna hyvä kiertämään, saan arpoa yhden setin pohjustajaa ja meikkivoidetta. Jos arpaonni ei suosi, uudistetussa Naturellen verkkokaupassa on nyt ale koodilla UUSI10. Pyydä rohkeasti apua sävyn valintaan joko asiakaspalvelusta tai myymälästä! Valoisa ja kaunis kivijalkaliike avattiin Helsingin Bulevardille viime syksynä ja on ehdottomasti käymisen arvoinen. 

Osallistut arvontaan liittymällä sähköpostilistalleni. Lupaan, etten spämmää sinua päivittäin tai edes viikoittain. Saat minulta kerran kuussa kootun viestin uusista tarjouksista ja arvonnoista. Jos olet jo liittynyt sähköpostilistalleni, olet automaattisesti mukana tässä ja myös tulevissa arvonnoissa. 

Ohjeet arvontaan ja ystävähintaan löydät vielä alta.


Arvonta

Naturelle tarjoaa yhdelle onnekkaalle Juice Beauty Phyto-Pigments Illuminating Primer ja Flawless Serum Foundation -setin. Niillä teet yhtä kuulaan Kalifornia-hehkun kuin Juice Beautyn meikkisarjan luova johtaja Gwyneth Paltrow. Voittaja arvotaan 5.2.2017 klo 18 ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Osallistu arvontaan liittymällä sähköpostilistalleni. Lähetän kerran kuussa uutiskirjeen, josta näet uudet tarjoukset ja arvonnat. Jos olet jo liittynyt listalle jo aiemmin, olet automaattisesti mukana arvonnassa:


Ystävähinta

Koodilla UUSI10 saat Juice Beautyn tuotteista Naturellen verkkokaupassa -10% alennuksen 12.2.2017 saakka. Syötä koodi kassalla.