Rullattu/solmittu kauluspaita

Moni suositteli minulle arkiasuksi imetystopin ja kauluspaidan yhdistelmää. Ensin ajattelin sen olevan nerokas kombo. Napit olisi helppo avata, ja kauluspaidat ovat mielestäni tyylikkäämpiä kuin kurkistusluukulla varustetut paidat. Pian kuitenkin huomasin, että kauluspaidassa tissit ovat kyllä tiskillä. Tosi usein päädyin imettämään koko rinta paljaana. Vaikken varsinaisesti välittänyt siitä tuijottaako joku kahvilassa, totesin pian, että minulle mieluisinta on pitää imetystopin päällä jotain peruspaitaa, jonka vain rullaan syötön ajaksi ylös. Niissä tunnen oloni kotoisaksi, eikä minun tarvitse tinkiä omasta tyylistäni.

Juuri, kun olin päättänyt luopua tällä erää kauluspaidoista, löysin tämän Whyredin kaunottaren –70%-alennuksesta, enkä voinut vastustaa sen rapsakkaa puuvillapintaa. Kerrankin löysin kauluspaidan, joka istui naisellisiin muotoihini mutta näytti miehen kaapista lainatulta. Kaikki vanhat Sinkkuelämää-fanit muistanevat jakson, jossa Carrie pukeutui Mr. Bigin kauluspaitaan pulahdettuaan lampeen Central Parkissa. Sellaista mieheltä lainattua paitalookia olen etsinyt, joskin itse käytän sen kanssa myös housuja.

Kotona totesin, että paita näyttää minulla parhaalta vyötärölle solmittuna korkeavyötäröisten farkkujen parina. Mutta koska se on sen verran väljä, voin unohtaa nappien availun imetyspuuhissa. Paita nousee rullalle helposti aivan kuten peruspaitani. Imetyksen jälkeen vain solmin sen uudelleen.

Seuraavaksi haaveilen silityspalvelusta. En nimittäin voi ehkä ikinä pestä kauluspaitaani, jos haluan sen säilyvän uudenveroisessa 'crisp'-kunnossa. Ehkä nyt olisi vihdoin aika hankkia höyrystin.

Ps. Huomasin vasta kuvaa käsitellessäni, että käteeni on jäänyt hiuslenkki. Tyylikäs asuste.